Categorie├źn

Natuursteen onderhoud- en reiniging tips

Door uw natuursteen goed te onderhouden en met de juiste middelen te reinigen, kunt u langer genieten van uw vloer, aanrechtblad of andere natuursteen oppervlak. Lees de onderstaande tips en ga meteen aan de slag!

Blauwe steen onderhoud Blauwe steen is een blauwgrijze kalksteen. Met het juiste onderhoud kunt u lang genieten van uw blauwe steen, bijvoorbeeld door het met de juiste producten te reinigen en te impregneren.  Bekijk blog Cementsluier verwijderen van natuursteen Cementsluier verwijderen van uw natuurstenen vloer? Met de juiste tips en schoonmaakmiddelen van ProStone lukt dit prima, en maakt u uw natuurstenen vloer weer schitterend mooi! Bekijk blog Granieten vloer schoonmaken Een granieten vloer schoonmaken is niet lastig met de juiste tips. Wij vertellen u graag meer hoe dit in zijn werk gaat en welke producten u nodig heeft.  Bekijk blog Granito reinigen

Heeft u een granito vloer? Dit is veelal een gietvloer of tegel met stukken natuursteen in. Het verschilt van graniet, ook in onderhoud en reiniging.

Bekijk blog
Marmer impregneren

Door marmer te impregneren, houdt u uw oppervlak langer mooi. Het voorkomt dat vlekken in het gesteente trekken. Lees verder over hoe marmer impregneren in zijn werk gaat.

Bekijk blog
Marmeren vloer reinigen Een marmeren vloer is een kostbare investering waar u zo lang mogelijk van wilt kunnen genieten. Door uw vloer op de juiste manier en met de juiste producten te reinigen, is dit geen enkel probleem. Wij geven u tips. Bekijk blog Natuursteen impregneren

Natuursteen impregneren betekent dat u het natuursteen doordringt met een speciaal middel, waardoor vlekken, vuil en vocht minder goed worden opgenomen. Dit gaat als volgt:

Bekijk blog
Natuursteen reinigen

U dient natuursteen te reinigen met speciaal daarvoor bedoelde reinigingsmiddelen die het natuursteen niet zullen aantasten. Het reinigen van natuursteen gaat als volgt in zijn werk.

Bekijk blog
Natuursteen vloer onderhoud

Met gedegen natuursteen vloer onderhoud kunt u langer genieten van een mooie vloer. Bekijk de tips, tricks en producten voor langdurig plezier van uw natuurstenen vloer!

Bekijk blog
Plavuizen vloer schoonmaken Antieke en moderne plavuizen schoonmaken? Met de juiste producten en materialen is dit niet moeilijk. Wij vertellen u graag hoe dit in zijn werk gaat, en welke reinigingsmiddelen u nodig heeft.
 
Bekijk blog
Roest verwijderen van natuursteen Roest kan ontsierende vlekken op uw natuursteen geven. Door gebruik te maken van de juiste roestverwijderaar, kunt u deze vlekken verwijderen. We vertellen u graag meer: Bekijk blog
Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 568055
KVK: 67638554