Categorie├źn

Natuursteen onderhoud- en reiniging tips

Door uw natuursteen goed te onderhouden en met de juiste middelen te reinigen, kunt u langer genieten van uw vloer, aanrechtblad of andere natuursteen oppervlak. Lees de onderstaande tips en ga meteen aan de slag!

Betonvloer reinigen

Betonvloer reinigen? Haal de juiste middelen in huis! In dit artikel leggen wij u uit hoe u het best een betonvloer moet reinigen. 

Bekijk blog
Blauwe steen onderhoud

Blauwe steen is een blauwgrijze kalksteen. Met het juiste onderhoud kunt u lang genieten van uw blauwe steen, bijvoorbeeld door het met de juiste producten te reinigen en te impregneren. 

Bekijk blog
Cementsluier verwijderen van natuursteen

Cementsluier verwijderen van uw natuurstenen vloer? Met de juiste tips en schoonmaakmiddelen van ProStone lukt dit prima, en maakt u uw natuurstenen vloer weer schitterend mooi!

Bekijk blog
Doffe vlekken op marmer verwijderen

Is uw marmeren vloer dof geworden of heeft u te maken met doffe vlekken in uw marmeren vloer? Met de juiste behandeling kunt u deze doffe vlekken in uw marmer weer gemakkelijk verwijderen. Lees in dit artikel meer wat u moet doen bij doffe vlekken

Bekijk blog
Gietvloer reinigen: zo onderhoud u uw gietvloer!

Zo lang mogelijk van uw gietvloer genieten? Zorg voor de juiste reiniging van uw gietvloer! Lees de beste gietvloer reinigen tips hier.

Bekijk blog
Granieten vloer schoonmaken

Een granieten vloer schoonmaken is niet lastig met de juiste tips. Wij vertellen u graag meer hoe dit in zijn werk gaat en welke producten u nodig heeft. 

Bekijk blog
Granito reinigen

Heeft u een granito vloer? Dit is veelal een gietvloer of tegel met stukken natuursteen in. Het verschilt van graniet, ook in onderhoud en reiniging.

Bekijk blog
Kalksteen schoonmaken: hoe doet u dat?

Kalksteen is een kwetsbaar sendimentgesteente dat niet geschikt is voor ieder schoonmaakmiddel. Weten hoe u uw kalksteen moet schoonmaken? Lees er meer over in dit artikel.  

Bekijk blog
Leisteen vloer reinigen

Een vloer van leisteen heeft een stroef oppervlak. Het is dan ook van belang een leisteen vloer goed te reinigen zodat deze de prachtige ruwe uitstraling blijft behouden. Prostone geeft u tips hoe u het best uw leisteen vloer kunt reinigen. 

Bekijk blog
Marmer impregneren

Door marmer te impregneren, houdt u uw oppervlak langer mooi. Het voorkomt dat vlekken in het gesteente trekken. Lees verder over hoe marmer impregneren in zijn werk gaat.

Bekijk blog
Marmer keukenblad schoonmaken

Om je marmeren blad in topconditie te houden zonder gedoe, delen we hier eenvoudige en effectieve manieren om het schoon te maken. Geen franje, gewoon praktische tips voor een vlekkeloos marmeren keukenblad. Laten we aan de slag gaan!

Bekijk blog
Marmer polijsten

Wilt u ook een glanzende en prachtige marmeren vloer? Lees dan vooral eens deze tips om uw marmeren vloer te polijsten en te laten glanzen.

Bekijk blog
Marmer reinigen

Marmer is een poreuze natuursteen dat gemakkelijk vlekken of beschadigingen oploopt. Het is dan ook belangrijk uw marmer goed te reinigen met de juiste producten. Lees hier meer over marmer reinigen. 

Bekijk blog
Marmeren vloer reinigen

Een marmeren vloer is een kostbare investering waar u zo lang mogelijk van wilt kunnen genieten. Door uw vloer op de juiste manier en met de juiste producten te reinigen, is dit geen enkel probleem. Wij geven u tips.

Bekijk blog
Natuursteen badkamer schoonmaken

Natuursteen in de badkamer straalt een tijdloze elegantie en luxe uit, waardoor het een populaire keuze is voor veel huiseigenaren. Van vloeren tot wastafels, natuursteen voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke badkamer.

Bekijk blog
Natuursteen impregneren en behandelen

Natuursteen impregneren betekent dat u het natuursteen doordringt met een speciaal middel, waardoor vlekken, vuil en vocht minder goed worden opgenomen. Dit gaat als volgt:

Bekijk blog
Natuursteen reinigen

U dient natuursteen te reinigen met speciaal daarvoor bedoelde reinigingsmiddelen die het natuursteen niet zullen aantasten. Het reinigen van natuursteen gaat als volgt in zijn werk.

Bekijk blog
Natuursteen vensterbank reinigen

Om de levensduur van uw natuurstenen vensterbanken te onderhouden en de schoonheid te behouden is het belangrijk om uw natuurstenen vensterbank op de juiste manier te onderhoud en te reinigen. 

Bekijk blog
Natuursteen vloer onderhoud

Met gedegen natuursteen vloer onderhoud kunt u langer genieten van een mooie vloer. Bekijk de tips, tricks en producten voor langdurig plezier van uw natuurstenen vloer!

Bekijk blog
Natuurstenen vloer reinigen

Een natuurstenen vloer heeft de juiste aandacht en zorg nodig. Wilt u een natuurstenen vloer reinigen? Dan zult u gebruik moeten maken van de juiste reinigingsproducten. Lees hier meer over het reinigen van een natuurstenen vloer.

Bekijk blog
Natuurstenenvloer reinigen met stoomreiniger

Natuursteen schoonmaken kan een lastige klus zijn. Je wilt de natuurstenenvloer niet beschadigen en zo goed mogelijk schoon krijgen. Natuurstenenvloer reinigen met een stoomreiniger is een goed oplossing. Lees hier meer over je vloer reinigen met een s

Bekijk blog
Onderhoud natuursteen aanrechtblad

Om de pracht en praal van uw natuurstenen aanrechtblad te behouden en behouden tegen slijtage, is het belangrijk om uw natuurstenen aanrechtblad regelmatig te onderhouden.

Bekijk blog
Ongeglazuurde tegels schoonmaken

Heeft u ongeglazuurde tegels en wilt u deze ongeglazuurde tegels schoonmaken tijdens uw wekelijkse schoonmaak? In dit artikel leest u meer over het schoonmaken van uw ongeglazuurde tegels. 

Bekijk blog
PH neutraal schoonmaakmiddel vloer

PH neutraal schoonmaakmiddel is geschikt voor vele natuurstenen vloeren. Lees hier meer over PH neutraal schoonmaakmiddel. 

Bekijk blog
Plavuizen vloer schoonmaken

Antieke en moderne plavuizen schoonmaken? Met de juiste producten en materialen is dit niet moeilijk. Wij vertellen u graag hoe dit in zijn werk gaat, en welke reinigingsmiddelen u nodig heeft.
 

Bekijk blog
PVC vloer schoonmaken

PVC vloer reinigen? Lees hier de best tips voor het reinigen en onderhouden van uw PVC vloer. 

Bekijk blog
Roest verwijderen van natuursteen

Roest kan ontsierende vlekken op uw natuursteen geven. Door gebruik te maken van de juiste roestverwijderaar, kunt u deze vlekken verwijderen. We vertellen u graag meer:

Bekijk blog
Terras reiniging

Net zoals uw interieur, vragen uw tegels in de tuin regelmatig om onderhoud. Wanneer uw terras bestaat uit natuursteen, wilt u dan ook de juiste middelen gebruiken om uw tegels zo lang mogelijk te laten stralen. Wij leggen u meer uit over terras reinig

Bekijk blog
Travertin vloer schoonmaken

Travertin vloer schoonmaken doet u met de juiste schoonmaakmiddelen. Prostone heeft een ruime collectie schoonmaakmiddelen die hiervoor gebruikt kunnen worden. Lees hier meer over schoonmaken van travertin en de bijbehorende middelen. 

Bekijk blog
Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554