Retourneren

Niet goed, geld terug!

ProStone levert hoogwaardige onderhoudsproducten voor verschillende soorten natuursteen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en wij willen dan ook dat u uiterst tevreden bent over ons producten. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug garantie. Dit betekent dat u het (geopende) product retour kunt sturen indien het niet aan uw wensen voldoet.

Voorwaarden niet goed geld terug garantie

  • U kunt binnen 14 dagen na de levering gebruik maken van de niet goed geld terug garantie.
  • Indien u meerdere verpakking van éénzelfde product heeft gekocht, dan mag hier maximaal één verpakking van geopend zijn. De overige exemplaren dienen in de originele verpakking te zitten én ongeopend te zijn.
  • U dient in het bezit te zijn van de originele factuur om in aanmerking te komen voor de niet goed geld terug garantie.
  • Retourneert u een volledige bestelling? U ontvangt dan het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, van ons terug. Retourneert u een gedeelte van een bestelling? Dan ontvangt u de betaalde verzendkosten niet terug.
  • De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor uw eigen rekening.

Retourinstructies

Neem contact op met de klantenservice om aan te geven dat u niet tevreden bent over het product en het graag wilt retourneren. Zo weten wij dat we het product terug kunnen verwachten en accepteren we de retourzending ook als deze bijvoorbeeld net na de 14 dagen termijn bij ons binnenkomt.

Stuur vervolgens uw product, inclusief (een kopie van) de factuur terug naar:

ProStone
Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554