Betaalmogelijkheden

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden we u meerdere mogelijkheden om uw ProStone bestelling te betalen. Wij werken momenteel met de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard (Visa / Mastercard)
  • Overboeking

Middels iDEAL betaalt u eenvoudig, veilig en snel via uw eigen bank account.

Bent u in het bezit van een PayPal account? Dan kunt u eenvoudig via uw eigen PayPal account uw betaling voltooien. Het bedrag wordt van uw account afgeschreven en wordt vervolgens bij ons bijgeschreven.

Wilt u met creditcard betalen? Alle creditcard betalingen (Visa & Mastercard) verlopen via een extra veilige omgeving in PayPal. Wanneer u dus met creditcard wilt betalen, dan kunt u de optie “PayPal” kiezen en u wordt dan rechtstreeks naar de veilige creditcardomgeving geleid.

U kunt bij ons op diverse manieren geautomatiseerd betalen, maar het is ook mogelijk om via handmatige overschrijving uw bestelling te voltooien. U ontvangt bij deze methode een bestelbevestiging waarin het bankrekening nummer van ProStone staat vermeld. U kunt dan eigenhandig het verschuldigde bedrag overmaken middels internetbankieren via uw eigen vertrouwde bank. Zodra de betaling bij ons is bijgeschreven, zal de bestelling worden verwerkt.

Wilt u liever betalen bij ontvangst? Dan kunt u kiezen voor een rembours betaling. U betaalt in dit geval aan de chauffeur die het pakket komt afleveren. Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden. Deze staan duidelijk vermeld bij de betaalopties in het bestelproces. Aangezien de chauffeur geen wisselgeld op zak heeft, graag gepast betalen. 

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554