Sorteer op:
Toon:

Graniet zeep

Een granieten vloer moet goed worden onderhouden om de levensduur van de vloer te bewaken. Zo is een natuursteen vloer vatbaarder voor krassen en vlekken dan laminaat en dient deze goed schoongemaakt te worden. Het is belangrijk om u goed in te lezen over uw granieten vloer en hoe u deze het best schoon kunt maken. ProStone is gespecialiseerd in schoonmaakmiddelen en voorziet u van een collectie graniet zepen waarmee u uw graniet kunt schoonmaken

Vloerzepen voor natuursteen

Vele mensen gaan de fout in wanneer ze een graniet stenen vloer willen schoonmaken met gewone huismiddeltjes. Graniet is een natuursteen dat vatbaar kan zijn voor bepaalde producten die op de steen in kunnen gaan werken. Dit kan resulteren in vlekken of zelfs beschadigingen van het graniet. Wilt u er zeker van zijn dat u uw granieten vloer met de juiste middelen schoonmaakt? Kies dan voor de graniet zeep van ProStone. Deze graniet zeep is speciaal gemaakt voor graniet en het schoonmaken en onderhouden van uw granieten vloer.

Verschillende granietsteen vloerzepen:

  • ProStone Marseille zeep
  • ProStone Marmoline vloerzeep

Zeep voor een granieten vloer bestellen?

Wilt u graag uw vloer reinigen met een graniet zeep van Prostone? Plaats dan gemakkelijk uw bestelling via de webshop. Mocht u nog vragen hebben omtrent de graniet zeep, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste graniet zeep voor uw vloer.

Lees in dit artikel meer handige tips voor het schoonmaken van een granieten vloer

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554