Sorteer op:
Toon:

Leisteen schoonmaken

Leisteen wordt veel toegepast in het de hedendaagse bouw en inrichting. Zo wordt het gebruikt als dakbedekking, maar nog vaker als vloer. Leisteen vloertegels geven een rustieke uitstraling aan uw huis die geliefd is bij velen. Net zoals bij iedere vloer, kan het natuurlijk gebeuren dat u iets erop laat vallen of er op knoeit. Leisteen schoonmaken is dan ook erg belangrijk. Omdat het een natuurproduct betreft, dient het goed behandeld te worden met de juiste leisteen schoonmaakmiddelen. Wilt u uw leisteen vloer schoonmaken? Dan hebben wij de juiste middelen in huis om dit mee te doen!

De juiste middelen

Ondanks dat natuursteen zorgvuldig schoongemaakt dient te worden, is dit niet moeilijk. Als u gebruik maakt van de juiste middelen is leisteen schoonmaken kinderspel. Bij gebruik van algemene vloerreinigingsmiddelen of andere zepen, kunt u onbedoeld uw leisteen vloer beschadigen. Net zoals bij de meeste andere natuursteen soorten is het raadzaam om gedoseerd schoon te maken. Dat wil zeggen dat het leisteen reinigingsmiddel eerst zorgvuldig aangebracht dient te worden. Is het vuil nog niet helemaal verdwenen? Dan kunt u de behandeling een aantal keer herhalen. Zo werkt u gedoseerd en kunt u het oppervlak nooit onbedoeld beschadigen. 

Gemakkelijk leisteen schoonmaken

Beschadig uw leisteen vloer niet en grijp direct in wanneer er iets is gemorst. Door vervolgens de juiste middelen te gebruiken wordt leisteen of een leisteen vloer reinigen erg gemakkelijk. Kies eenvoudig de geschikte schoonmaakmiddelen uit het assortiment van ProStone. Wij garanderen kwaliteit. Bent u toch niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug. Daarnaast proberen we de levertijd tot een minium te beperken: in de meeste gevallen heeft u het schoonmaakmiddel de volgende dag al in huis. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen!

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 568055
KVK: 67638554