Filteren
Verfijn uw keuze
Inhoud
Sorteer op:
Toon:

Leisteen schoonmaken

Leisteen wordt veel toegepast in het de hedendaagse bouw en inrichting. Zo wordt het gebruikt als dakbedekking, maar nog vaker als vloer. Leisteen vloertegels geven een rustieke uitstraling aan uw huis die geliefd is bij velen. Net zoals bij iedere vloer, kan het natuurlijk gebeuren dat u iets erop laat vallen of er op knoeit. Leisteen schoonmaken is dan ook erg belangrijk. Omdat het een natuurproduct betreft, dient het goed behandeld te worden met de juiste leisteen schoonmaakmiddelen. Wilt u uw leisteen vloer schoonmaken? Dan hebben wij de juiste middelen in huis om dit mee te doen!

Schoonmaakmiddelen voor leisteen

Ondanks dat natuursteen zorgvuldig schoongemaakt dient te worden, is dit niet moeilijk. Als u gebruik maakt van de juiste schoonmaakmiddelen of leisteen vloerzepen is leisteen schoonmaken kinderspel. Bij gebruik van algemene vloerreinigingsmiddelen of andere zepen, kunt u onbedoeld uw leisteen vloer beschadigen. Net zoals bij de meeste andere natuursteen soorten is het raadzaam om gedoseerd schoon te maken. Dat wil zeggen dat het leisteen schoonmaakmiddel eerst zorgvuldig aangebracht dient te worden. Is het vuil nog niet helemaal verdwenen? Dan kunt u de behandeling een aantal keren herhalen. Zo werkt u gedoseerd en kunt u het oppervlak nooit onbedoeld beschadigen. Het is ook het beste om de tijd ervoor te nemen, wanneer u begint met het schoonmaken van uw leistenen vloer. Het is eenvoudig, maar door het snel te doen, kan er schade ontstaan en dat wilt u uiteraard voorkomen.

Gemakkelijk leisteen schoonmaken

Beschadig uw leisteen vloer niet en grijp direct in wanneer er iets is gemorst. Door de juiste middelen te gebruiken wordt leisteen of een leisteen vloer reinigen erg gemakkelijk. Kies eenvoudig de geschikte schoonmaakmiddelen uit het assortiment van ProStone. Wij garanderen kwaliteit. Bent u toch niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug. Daarnaast proberen we de levertijd tot een minimum te beperken: in de meeste gevallen heeft u het schoonmaakmiddel de volgende dag al in huis. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen!

Nieuwe gelegde leisteen vloeren

Wanneer er nieuwe vloeren van leisteen worden gelegd in de specie of mortel, dan dient de vloer 6 tot 8 weken te drogen. Als de leisteen vloer aan de hand van lijm gelegd is, dan dient de vloer 3 tot 4 weken te drogen. Het is belangrijk om de vloer alleen te reinigen met schoon lauw water, in deze periode van drogen. Het kan voorkomen dat er vlekken of cementsluiers te zien zijn op de vloer. Zorg dat het schoonmaakmiddel toepasbaar is op deze vloer.

Op zoek naar advies?

Bent u op zoek naar een geschikt reinigingsmiddel om leisteen schoon te maken? Dan bent u bij ProStone webshop aan het juiste adres. Mocht u twijfelen of u wel de juiste keuze maak of bent u op zoek naar een ander middel voor de reiniging van natuurstenen? U kunt altijd telefonisch contact opnemen voor deskundig advies van onze productspecialisten. Het advies is overigens vrijblijvend en gratis!

 

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554