Filteren
Verfijn uw keuze
Inhoud
Sorteer op:
Toon:

Keramische tegels schoonmaken

Keramiek is een veel gebruikte natuursteen soort, die wordt gebruikt voor meerdere producten. Zo hebben mensen vaak een keramische vloeren binnen hun sanitair of hun badkamer. Dit kan gaan om een keramische vloeren voor kleine oppervlaktes tot grote ruimtes. U dient uw keramische tegels ook goed te onderhouden om zijn prachtige uitstraling te behouden. Met de juiste schoonmaakmiddelen zorgt u dat uw keramiek zal blijven blinken.

Keramiek schoonmaakmiddel

Met dagelijkse verzorging en een goed schoonmaakmiddel zorgt u ervoor dat uw keramisch jarenlang glanzend zal blijven. Om verzekerd te zijn van de juiste producten, bent u bij ProStone aan het juiste adres. Wij bieden u een selectie schoonmaakmiddelen speciaal bedoeld voor keramische tegels en oppervlaktes. Zo bent u zeker dat u het juiste middel gebruikt en het keramiek op de juiste wijze behandeld.

Hoe keramische tegels reinigen?

Wanneer u uw keramische schoonmaakmiddel bij ProStone heeft gevonden. Dan is het belangrijk om de juiste reinigingstips te volgen. Deze betekent allereerst na het stoffen uw keramiek met schoonmaakmiddel en lauwwarm water schoon te maken. Schrob vervolgens zeer rustig over het oppervlakte. Op deze manier ziet uw keramiek weer als nieuw uit en mag de natuursteen weer gezien worden.

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 568055
KVK: 67638554