Filteren
Verfijn uw keuze
Inhoud
Sorteer op:
Toon:

Keramische tegels schoonmaken

Keramiek is een veel gebruikte natuursteen soort, die wordt gebruikt voor meerdere producten. Zo hebben mensen vaak een keramische vloeren binnen hun sanitair of hun badkamer. Dit kan gaan om een keramische vloeren voor kleine oppervlaktes tot grote ruimtes. U dient uw keramische tegels ook goed te onderhouden om zijn prachtige uitstraling te behouden. Met de juiste schoonmaakmiddelen zorgt u dat uw keramiek zal blijven blinken.

Eenvoudig schoonmaken van keramische tegels

Er wordt vaker aangegeven dat keramische tegels die buiten liggen eenvoudig schoon te maken zijn. Dit komt voornamelijk omdat keramische tegels nauwelijks tot geen vocht opnemen. Dit zorgt ervoor dat het vuil en alg minder snel aan de tegel blijf vastzitten. De tegels zullen dus niet zeer vuil zijn na een periode. Mochten de tegels wel vuil zijn, dan kun je de keramische tegels eenvoudig schoonmaken met warm water. U hoeft voor buiten tegels niet perse schoonmaakmiddel te gebruiken, maar mocht u er toch voor kiezen, kies dan een geschikt schoonmaakmiddel. Overigens houdt alg niet van warm water en is dus een groot effect in het verwijderen van alg.

Voegen schoonmaken

Het meest vervelende bij het leggen van keramische tegels, is de cementsluier die vaak blijft zitten nadat de voegen ook zijn opgedroogd. Het is een doffe laag op de tegels en deze is eenvoudig weg te halen. Het is verstandig om eerst een aantal tegels nat te maken met water en vervolgens schoon te maken met een geschikt schoonmaakmiddel. Het is niet handig om alles tegelijk mee te nemen. Het is makkelijker om dit te doen door steeds een klein oppervlakte van een paar tegels te doen.

Keramiek schoonmaakmiddel

Met dagelijkse verzorging en een goed schoonmaakmiddel zorgt u ervoor dat uw keramisch jarenlang glanzend zal blijven. Om verzekerd te zijn van de juiste producten, bent u bij ProStone aan het juiste adres. Wij bieden u een selectie schoonmaakmiddelen speciaal bedoeld voor keramische tegels en oppervlaktes. Zo bent u zeker dat u het juiste middel gebruikt en het keramiek op de juiste wijze behandeld.

Hoe keramische tegels schoonmaken?

Wanneer u uw keramisch schoonmaakmiddel bij ProStone heeft gevonden, is het belangrijk om de juiste reinigingstips te volgen. Deze betekent allereerst na het stoffen uw keramiek met schoonmaakmiddel en lauwwarm water schoon te maken. Schrob vervolgens zeer rustig over de oppervlakte. Op deze manier ziet uw keramiek weer als nieuw uit en mag de natuursteen weer gezien worden.

Advies nodig, neem contact met ons op!

Zoals hierboven vermeld wordt, kunt u bij ProStone terecht voor reinigingsmiddelen van keramische tegels en andere vormen van vloeren en dergelijke. We kunnen het begrijpen dat u hier af en toe een twijfelachtig gevoel krijgt of u het juiste product kiest. Mocht u twijfelen dan kunt u eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen voor advies. Dit advies zal gegeven worden door onze specialisten en samen zorgen we ervoor dat u de juiste artikelen selecteert voor het schoonmaken van uw keramische tegels en vloer. Het advies is overigens gratis en vrijblijvend!

Je keramische tegel impregneren? Bekijk onze producten hier!

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554