Filteren
Verfijn uw keuze
Inhoud
Sorteer op:
Toon:

Graniet onderhoud

Heeft u een granieten vloer of keukenblad? Hier wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Door graniet te impregneren met een speciaal impregneermiddel, kunt u de levensduur en look van uw graniet verbeteren. Graniet is namelijk een natuurproduct. Het is een verzamelnaam voor diverse natuursteensoorten waarvan men vloeren, keukenbladen en tegels van maakt. Natuursteen onderhouden draagt bij aan de kwaliteit van de steen. Graniet is poreus, dus het kan vloeistoffen gemakkelijk opnemen. Door graniet te onderhouden en impregneren, voorkomt u dat vuil in het graniet trekt. Graniet onderhouden is dus van groot belang om het oppervlak lang mooi te houden. 

Onderhoud van graniet: welke producten heeft u nodig?

Graniet onderhoud is noodzakelijk, maar helemaal niet zo lastig als u wellicht denkt. Met de juiste producten klaart u de klus in een mum van tijd. Het begint dus allemaal bij professionele schoonmaak- en impregneermiddelen die het graniet niet aantasten. Deze producten vindt u bij ProStone. In de categorie natuursteen impregneermiddel vindt u diverse soorten impregneer, bijvoorbeeld een spray of impregneer die u kunt aanlengen met water en met behulp van een vlakmop of andere pluisvrije doek kunt aanbrengen.

Keukenblad graniet impregneren?

Graniet is een veelgebruikt materiaal voor een keukenblad. Op een keukenblad wordt echter gewerkt met voedsel en vet. Vet en vuil kan gemakkelijk in het gesteente trekken als het keukenblad niet goed geïmpregneerd is. Om die reden kunt u kiezen voor een speciale set om uw keukenblad van graniet te impregneren. In deze set vindt u een klein flesje schoonmaakmiddel Cekafix-M en een graniet impregneermiddel. Tevens ontvangt u sponsjes, doekjes en handschoenen. Alles wat u nodig heeft in één handige en voordelige set. Weten hoe u de granieten vloer kunt schoonmaken? Lees dan onze tips.

Bij ProStone kunt u dus terecht voor alles rondom het impregneren van graniet. Indien u niet zeker weet welk impregneermiddel geschikt is voor uw vloer, tegels of keukenblad, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 568055
KVK: 67638554