ProStone: uw natuursteen is onze zorg

ProStone is een bedrijf dat al vele jaren een begrip is in de wereld van natuursteen. We hebben ons volledig gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van beschermings- en onderhoudsmiddelen voor alle soorten natuursteen. We zijn begonnen in België en in het jaar 2000 is ProStone in Nederland opgericht. Inmiddels wordt vanuit Nederland de productie en de verkoop voor West- en Centraal Europa gecoördineerd. 

Onderdeel van Stone International

ProStone is onderdeel van Stone International. Als bedrijf zijn wij al decennia actief in het vinden van oplossingen voor het preventief en dagelijks onderhoud van natuursteen. Al onze kennis en aandacht ligt bij natuursteen, zodat uw natuursteen het onderhoud krijgt wat het verdient.

Innoveren & de nieuwste ontwikkelingen

Dagelijks testen wij én onze gebruikers de producten in de praktijk. Met grote regelmaat introduceren wij nieuwe producten en verbeteren we de bestaande producten. We zijn constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van natuursteen en het onderhoud / reinigen ervan. 

Het team van ProStone bestaat uit erkende leermeesters en medewerkers welke hun sporen in de natuursteenwereld hebben verdiend. Zij dragen er zorg voor dat u met een advies op maat zorgeloos kunt genieten van uw kostbare investering.

Interesse in onze ProStone producten?

In Nederland zijn de ProStone producten uitsluitend verkrijgbaar via de natuursteenvakhandel of online via deze website. 

Voor informatie kunt u ons tijdens kantooruren (08.30 uur – 17.00 uur) contact met ons opnemen. 

Tel: +31 (0) 478 – 568055
Mail: info@prostone.nl

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554