Filteren
Verfijn uw keuze
Inhoud
Sorteer op:
Toon:

Vloerzeep natuursteen

Bent u op zoek naar een betrouwbare, milde en toch veilige reiniger voor uw natuurstenen vloer? Dan kunt u het beste aan de slag gaan met de vloerzeep van ProStone. Wij bieden u namelijk een ruim assortiment vloerzepen die geschikt zijn voor het schoonmaken van een natuurstenen vloer, zoals lijnolie natuursteen zeep. Van marmer tot graniet en van leisteen tot Belgisch hardsteen: de geschikte reiniger vindt u hier.

Veel voordelen in één product

De vloerzepen van ProStone zijn erg gebruiksvriendelijk. U ontvangt uiteraard een beschrijving met hoe u het product moet gebruiken, maar eigenlijk is dit niet eens nodig. Onze producten zijn zo mild doch doeltreffend dat zelfs antieke marmers prima gereinigd kunnen worden met onze vloerzeep. Behalve reiniging bieden de natuursteen vloerzeep producten van ProStone nog meer voordelen. Zo zorgt het voor een beschermlaag die ook nog eens een natuurlijke glans en kleur naar boven brengt. Verder zorgt het voor een goede anti-slip werking. Tevens voorkomt en verwijdert onze vloerzeep witte kalkaanslag op uw vloer.

Verschillende vloerzepen natuursteen:

Vloerzeep voor natuursteen online kopen?

Wilt u vloerzeep online bestellen? Bekijk dan ons assortiment en plaats eenvoudig uw bestelling. Dat gaat zeer eenvoudig: kies de vloerzeep van uw keuze, plaats deze in uw winkelmandje, vul uw gegevens in, kies een betaalwijze en plaats uw bestelling. Gemakkelijker kan bijna niet!

Heeft u advies nodig, bijvoorbeeld over welke vloerzeep het beste past bij uw natuurstenen vloer? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag.

Bestel uw vloerzeep voor natuursteen eenvoudig online via onze webshop. Scherpe prijzen, kwalitatieve producten en excellente service.

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554