Filteren
Verfijn uw keuze
Inhoud
Sorteer op:
Toon:

Hardsteen zeep

Heeft u een prachtige hardsteen vloer die u goed wilt onderhouden? Dan is het van belang de juiste middelen te gebruiken zoals hardsteen zeep. Prostone heeft een ruime selectie aan vloerzepen voor marmer, leisteen en ook hardsteen. De zepen zijn speciaal gemaakt voor de verschillende soorten natuursteen. Op zoek naar de juiste hardsteen zeep om uw hardsteen schoon te maken? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Professionele schoonmaakmiddelen voor uw vloer

Alle zepen worden speciaal gemaakt voor verschillende soorten natuursteen. Zo heeft de hardsteen zeep een verzorgend karakter die de hardsteen vloer reinigt en beschermt. Heeft u thuis een hardsteen vloer en wilt u hier nog lang van kunnen genieten? Dan is het belangrijk onderzoek te doen naar de juiste manieren om uw hardsteen vloer te reinigen. Met onze hardsteen zeep komt een uitgebreide beschrijving hoe u de zeep kunt gebruiken. Zo kunt u zelf uw hardsteen vloer onderhouden en reinigen met zeep van Prostone.

Verschillende hardsteen vloerzepen:

  • ProStone Marseille zeep
  • ProStone Marmoline vloerzeep
  • ProStone Calciumzeep speciaal
  • ProStone Calciumzeep + lijnolie

Zeep voor een hardstenen vloer bestellen?

Wilt u hardsteen zeep bestellen via ProStone? Plaats dan gemakkelijk een bestelling via onze webshop en uw hardsteen zeep zal snel worden geleverd. Mocht u nou vragen hebben omtrent onze hardsteen zeep of onze andere producten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Onze specialisten zullen uw vragen beantwoorden.

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554