Filteren
Verfijn uw keuze
Inhoud
Sorteer op:
Toon:

Marmerzeep voor de vloer

Marmer is een prachtig materiaal dat een interieur luxueuze laat aanvoelen. Een marmeren vloer is dan ook een echte statement in huis welke goed onderhouden dient te worden. Hoe beter u uw marmeren vloer onderhoudt en reinigt des te mooier uw marmeren vloer blijft. Dit onderhouden doet u met de middelen van Prostone! Als natuursteenreiniger specialist weten wij als geen ander welk product geschikt is voor het schoonmaken van uw marmer vloer. 

Marmer vloer schoonmaken

Het schoonmaken van een marmeren vloer is niet al te moeilijk, maar vereist wel speciale aandacht.  Allereerst een waarschuwing: veel mensen grijpen naar citroensap of azijn om marmer schoon te maken. Dit is echter niet aan te raden. Zure of bijtende stoffen (met een lage pH-waarde) beschadigen het marmer. Ook soda wordt afgeraden, omdat het een vieze schijn achterlaat op de steen. Het is belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste producten. Met de producten van ProStone zit u altijd goed. Vragen of benieuwd welke producten geschikt zijn voor uw probleem? Onze professionals staan u graag te woord. 

Marmer reinigen met vloerzeep

Met marmerzeep kunt u uw marmeren vloer goed reinigen. Deze zeep is er speciaal gemaakt voor natuursteen en laat hierom ook geen vlekken of sporen na. Een marmerzeep is bedoeld voor het schoonmaken van uw marmeren vloer tijdens bijvoorbeeld het dweilen. Afhankelijk van welk product u kiest, kunt u de marmer zeep mengen met warm water. Ervaart u ergere vervuiling of vlekken? Dan kunt u de marmer zeep ook gebruiken met een zachte doek om de vervuiling weg te wrijven.

Meer weten over hoe u een marmeren vloer kunt reinigen? In onze handige blog leest u er meer over.

Kies het juiste middel

Voor iedere schoonmaakklus en iedere vloer is een zeep die het best werkt. Zo past er bij een marmeren vloer ook een aantal marmer zepen die het best werken bij een vlek of juist beschadiging. Mocht u er alleen even niet uitkomen en bent u op zoek naar advies voor uw natuurstenen vloer en het schoonmaken van marmer? Dan kunt u altijd contact opnemen met Prostone. Wij helpen u graag op weg bij het vinden van het geschikte schoonmaakmiddel voor uw marmeren vloer!

 

Bij het schoonmaken van een marmeren oppervlak is het belangrijk de juiste producten te gebruiken. Gebruik voor marmer geen reinigingsproducten die niet voor natuursteen zijn bedoeld! 

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554