Filteren
Verfijn uw keuze
Inhoud
Sorteer op:
Toon:

Marmerzeep voor de vloer

Marmer is een prachtig materiaal dat een interieur luxueuze laat aanvoelen. Een marmeren vloer is dan ook een echte statement in huis die goed onderhouden dient te worden. Hoe beter u uw marmeren vloer doet onderhouden en reinigen, des te mooier uw marmeren vloer blijft. Dit is mogelijk met de juiste middelen van Prostone. Als natuursteenreiniger specialist weten wij als geen ander met welk product u uw marmeren vloer het best kunt onderhouden en reinigen.

Marmer reinigen met vloerzeep

Met marmerzeep kunt u uw marmeren vloer goed reinigen. Deze zeep is er speciaal gemaakt voor natuursteen en laat hierom ook geen vlekken of sporen na. Een marmerzeep is bedoeld voor het schoonmaken van uw marmeren vloer tijdens bijvoorbeeld het dweilen. Afhankelijk van welk product u kiest, kunt u de marmer zeep mengen met warm water. Ervaart u ergere vervuiling of vlekken? Dan kunt u de marmer zeep ook gebruiken met een zachte doek om de vervuiling weg te wrijven.

Meer weten over hoe u een marmeren vloer kunt reinigen? In onze handige blog leest u er meer over.

Kies het juiste middel

Voor iedere schoonmaakklus en iedere vloer is een zeep die het best werkt. Zo past er bij een marmeren vloer ook een aantal marmer zepen die het best werken bij een vlek of juist beschadiging. Mocht u er alleen even niet uitkomen en bent u op zoek naar advies voor uw natuurstenen vloer en het schoonmaken van marmer? Dan kunt u altijd contact opnemen met Prostone. Wij helpen u graag op weg bij het vinden van het geschikte schoonmaakmiddel voor uw marmeren vloer!

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 568055
KVK: 67638554