Sorteer op:
Toon:

Marmer schoonmaken

Marmer is al tijden een van de meest luxueuze materialen dat kan worden geïmplementeerd in een interieur. U wilt er dan ook van verzekerd zijn dat het marmer in optimale conditie blijft. Marmer schoonmaken is een perfecte manier om de goede conditie van uw marmer te behouden. Met gebruik van de juiste middelen is marmer schoonmaken en marmer reinigen snel en zorgvuldig gebeurd, zodat u nog jaren kan genieten van uw marmeren vloer.

Beginnen met marmer onderhoud

Het lijkt misschien een lastige klus, maar marmer schoonmaken is dat absoluut niet. Omdat marmer een natuursteen is, dient u er echter wel de juiste producten voor te gebruiken. Gebruik van de foute producten kan leiden tot beschadiging van het marmer, waardoor het veel van zijn charme zal verliezen. Een generale tip is om een product te nemen dat niet te sterk is, in het geval dat deze niet voldoende reinigt kunt u de behandeling herhalen. Hierdoor limiteert u de dosis en is kans van overmatig gebruik en verspilling tot een minimum beperkt.

Benieuwd hoe een marmeren vloer schoonmaken in zijn werk gaat? Lees dan onze blog. 

Het juiste middel voor iedere klus

Bij marmer is het altijd van belang de vlek direct schoon te maken. Laat u dus iets vallen? Laat het dan niet liggen! Marmer reinigen gebeurt in verschillende fases. Zo dient u eerst het vuil af te nemen, vervolgens dient u het marmer te laten drogen. Dan kunt u zien of er een vlek is achtergebleven. Gebruik vervolgens een middel dat speciaal is ontwikkeld om marmer schoon te maken, om de vlek te verwijderen. Geef vervolgens het marmer een glanslaag door gebruik van een zeemlap.

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 568055
KVK: 67638554