Sorteer op:
Toon:

Leisteen zeep

Heeft u thuis een leisteen vloer en bent u op zoek naar een leisteen zeep waarmee u uw vloer kunt reinigen op een milde en veilige manier? Dan is de leisteen zeep van Prostone het perfecte middel. De speciale zeep is gemaakt voor natuursteen, zoals leisteen, en bevat dan ook de juiste middelen om uw vloer schoon te maken. Geen huis, tuin en keukenmiddelen maar professionele leisteen zeep die zorgt voor een schone vloer.

Zeep voor een leisteen vloer

De vloerzepen van Prostone zijn niet alleen mild voor natuursteen, ze zijn ook nog een gemakkelijk in gebruik. Bij iedere leisteen zeep of andere vloerzeep ontvangt u een beschrijving op welke mogelijke manieren u de zeep kunt gebruiken, zo kunt u zo optimaal gebruik maken van de zeep. Onze vloerzepen zijn mild en bieden ook nog een bescherming voor uw leistenen vloer. Dankzij het verzorgende karakter van de leisteen zeep wordt de natuurlijke glans hersteld en blijft de kleur lang mooi. De zeep is ook te gebruiken bij witte kalkaanslag op uw vloer. Meer informatie over leisteen vloer schoonmaken kunt u vinden op de website. 

Diverse vloerzepen leisteen:

  • ProStone Marseille zeep
  • ProStone Marmoline vloerzeep

Vloerzeep online bestellen?

Wilt u uw leisteen zeep graag online bestellen? Bekijk dan ons ruime assortiment aan verschillende soorten zepen voor natuursteen en plaats eenvoudig uw bestelling. Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken wanneer het aankomt op leisteen zeep voor uw leisteen vloer? Dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden zodat u de juiste zeep voor uw leisteen vloer besteld. Neem ook een kijkje bij ons leisteen impregneermiddel voor het beschermen van uw leistenen vloer. 

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554