Bezorgen

Voor het bezorgen van de door u bestelde producten maken we gebruik van PostNL. Al jarenlang zijn we tevreden partners van PostNL en zijn onze pakketjes nagenoeg altijd tijdig en goed geleverd.

Track & Trace

Om de transparantie zo hoog mogelijk te houden, ontvangt u een track & trace code zodra we uw pakketje hebben overgedragen aan PostNL. Zo kunt u zien waar uw pakketje zich bevindt en weet u wanneer en hoe laat uw producten worden geleverd.

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Over het algemeen heeft u uw pakketje binnen 1 tot 3 werkdagen na de besteldatum in huis. Staat in de Track & Trace dat het pakket is geleverd, maar heeft u niets ontvangen? Het is mogelijk dat het pakket is afgegeven bij bijvoorbeeld de buren. Daar krijgt u dan een kaartje van in de brievenbus.

Er kan echter altijd iets misgaan. Heeft u uw pakket niet ontvangen en heeft u geen kaartje in de brievenbus van uw pakketbezorger dat het bij de buren is afgeleverd? Neem dan even contact met ons op. Wij gaan dan samen met PostNL kijken wat er is misgegaan. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:00 op telefoonnummer +31 (0)478 568055.

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554