Sorteer op:
Toon:

Keramische tegel onderhoud

Keramiek is een natuursteen wat erg gewild is door mensen die een nieuwe natuurstenen vloer aanschaffen. Dit komt mede doordat keramische objecten erg gewild zijn binnen de natuurstenen wereld. Zo zijn er niet alleen keramische vloeren verkrijgbaar maar ook tal van keramische objecten als keramische wastafels en dakpannen. Doordat men vaak kiest voor deze objecten in de woning wil men ook een natuurstenen vloer die hierbij past. Het zou echter jammer zijn wanneer de mooie keramische objecten hun uitstraling of waarde zouden verliezen doordat ze sporen van slijtage gaan vertonen. 

Keramiek impregneren

Om het oppervlakte van uw keramische tegel te beschermen, kunt u ervoor kiezen om uw keramiek te impregneren. Hierbij voegt u met een impregneermiddel een beschermlaag op het keramiek aan. Met het juiste middel voorkomt dit het indringen van vuil en laat het een prachtige glanslaag achter. Houd bij het impregneren van keramische tegels wel rekening dat de oppervlakte volledig droog en schoon moet zijn. Wanneer dit niet het geval is, kan dit vlekken op de tegel veroorzaken.

De juiste keramiek impregneermiddel

Wilt u uw keramiek zo lang mogelijk in originele staat houden, dan is het belangrijk om deze op zijn tijd goed te onderhouden. De basis voor een goed onderhoud de juiste impregneermiddel aanschaffen. ProStone biedt u verschillende producten waarmee uw keramische vloeren of objecten in topconditie worden gehouden. Wij bieden u diverse impregneermiddelen, in sprayvorm of vloeibare variant die met water moet worden vermengd. Gebruik de juiste hoeveelheid keramiek impregneermiddel en zorg voor de juiste onderhoud van uw keramische tegels.

Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 568055
KVK: 67638554