Categorieën

Marmer keukenblad schoonmaken

Een marmeren keukenblad voegt een vleugje verfijning toe aan elke keuken. Maar laten we eerlijk zijn, in de keuken gebeurt er wel eens wat. Om je marmeren blad in topconditie te houden zonder gedoe, delen we hier eenvoudige en effectieve manieren om het schoon te maken. Geen franje, gewoon praktische tips voor een vlekkeloos marmeren keukenblad. Laten we aan de slag gaan!

Verwijderen van vlekken op marmer

Marmer straalt tijdloze schoonheid uit, maar het is niet immuun voor vlekken. Gelukkig kun je met eenvoudige methoden verschillende soorten vlekken effectief verwijderen. Met de effectieve schoonmaakmiddelen van ProStone verwijder je eenvoudig en snel vlekken van jouw marmeren keukenblad. Houd je marmeren keukenblad in onberispelijke staat zodat het dagelijks gebruik geen sporten achterlaat. 

Voorkomen van krassen op je marmeren keukenblad

Marmeren keukenbladen zijn niet alleen prachtig, maar ook gevoelig voor krassen. Om dit elegante oppervlak te beschermen, is voorzichtigheid de sleutel. Gebruik altijd snijplanken bij het bereiden van voedsel om direct contact met scherpe voorwerpen te vermijden. Plaats geen hete pannen rechtstreeks op het marmer; gebruik in plaats daarvan altijd onderzetters. Door deze eenvoudige gewoontes in te voeren, kun je niet alleen krassen voorkomen, maar ook de levensduur van je marmeren keukenblad verlengen, zodat het zijn onberispelijke uitstraling behoudt.

Marmer keukenblad schoonmaken met ProStone

Met een gespecialiseerd reinigingsmiddel van ProStone kun je eenvoudig de pracht van je keukenblad behouden. Met Prostone voer je de dagelijkse reiniging moeiteloos uit. Meng het reinigingsmiddel volgens de aanwijzingen op de verpakking met water en gebruik een zachte doek om het oppervlak schoon te vegen. Voor hardnekkige vlekken kun je Prostone ook onverdund gebruiken. Droog het marmeren blad na het reinigen met een schone, droge doek om strepen te voorkomen. Met Prostone wordt het schoonmaken van je marmeren keukenblad niet alleen effectief, maar ook eenvoudig. Ontdek zelf de moeiteloze glans en het behoud van je marmeren keukenblad met Prostone.

Veelgestelde vragen

""
Terug naar overzicht
Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554