Categorieën

Natuurstenen vloer reinigen

Een natuurstenen vloer in uw huis of buiten is prachtig. Maar deze natuurstenen vloer moet wel goed onderhouden worden. Om te voorkomen dat de vloer dof wordt en zijn glans verliest, is het verstandig de natuurstenen vloer regelmatig te reinigen. Om ervoor te zorgen dat de natuurstenen vloer zijn uitstraling behoudt, zult u gebruik moeten maken van de juiste reinigingsmiddelen. Bent u van plan uw natuurstenen vloer te reinigen? Koop dan uw reinigingsmiddelen bij de specialist en laat u adviseren door Prostone!

Vloer van natuursteen reinigen op de juiste manier 

Veel mensen maken simpelweg gebruik van huis en tuin middelen om de natuurstenen vloer te reinigen. Dit is niet altijd de best oplossing voor het reinigen van natuursteen. U moet voorzichtig zijn met welke middelen u op uw vloer gebruikt, zodat het oppervlak niet wordt aantast met verkeerde reinigingsproducten. Kies daarom voor het aanschaffen van professionele middelen wanneer u van plan bent uw natuurstenen vloer te reinigen en vuil en vlekken te verwijderen. Met de juiste middelen kunt u marmer schoonmaken, graniet schoonmaken, uw pcv vloer of leisteen vloer schoonmaken of een andere natuursteen reinigen. 

Laat u altijd goed informeren over hoe u uw specifieke natuurstenen vloer moet reinigen. 

Wekelijks onderhoud van uw natuurstenen vloer

Wilt u uw natuursteen graag goed onderhouden? Dan zult u uw natuurstenen vloer wekelijks moeten reinigen. Dit kunt u doen door regelmatig het stof te verwijderen met de stofzuiger. Om uw natuurstenen vloer goed te beschermen kunt u ervoor kiezen de vloer te laten behandelen met een natuursteen impregneermiddel voor het beste resultaat. Hierna kunt u uw natuurstenen vloer reinigen door te dweilen en te verzorgen met de hiervoor geschikte onderhoudsproducten. 

Roest verwijderen van natuursteen? Bekijk de kwalitatieve producten van ProStone!

Natuursteen reinigingsproducten  van Prostone

Ben jij op zoek naar een schoonmaak middel waarmee u uw natuurstenen vloer kunt reinigen? Prostone heeft een webshop vol professionele en geschikte producten voor het schoonmaken onderhoud van natuursteen. Kies in de webshop het soort product geschikt voor jouw natuurstenen vloer. De producten zijn gemaakt voor natuurstenen vloer reiniging en zullen uw vloer niet beschadigen zoals andere schoonmaakmiddelen. 

Neem vooral een kijkje tussen de schoonmaakmiddelen van Prostone. Heeft u advies nodig over het reinigen van uw natuurstenen vloer? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Wij zullen u het juiste advies geven waarmee u uw natuurstenen vloer prachtig kunt schoonmaken. 

Natuursteen reinigen? Lees onze tips hier!

Veelgestelde vragen

"Hoe reinig ik mijn natuurstenen vloer?" Begin met het verwijderen van los vuil en stof. Gebruik vervolgens een mild schoonmaakmiddel van ProStone, deze zijn speciaal ontworpen voor natuursteen. Spoel de vloer vervolgens goed af met schoon water om alle resten van het schoonmaakmiddel te verwijderen.
"Hoe vaak moet ik mijn natuurstenen vloer reinigen?" Over het algemeen bevelen we aan om regelmatig te reinigen om vuil en stof te verwijderen om zo de glans te behouden. Voor regulier onderhoud kun je de vloer wekelijks of tweewekelijks reinigen.
Terug naar overzicht
Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554