Categorieën

Roest verwijderen van natuursteen

Roest is kan vervelende vlekken geven op natuursteen. Dat is natuurlijk erg zonde. Wilt u roest verwijderen van natuursteen tegels? Dan kunt u de producten van ProStone gebruiken. Onze roestverwijderaar is zowel voor binnen als buiten geschikt, bijvoorbeeld op paden, terrassen, opritten en muren. Tevens is het te gebruiken om alle soorten natuursteen te reinigen, bijvoorbeeld Marmer, Graniet, Zandsteen, Kwartsiet en Hardsteen. Mocht u ook roestvlekken hebben op beton of keien, dan is het ook mogelijk om de roestverwijderaar daar voor te gebruiken. Kortom: roest van tegels verwijderen doet u eenvoudig met de kwalitatieve producten van ProStone.

Hoe gaat roest verwijderen van natuursteen tegels in zijn werk?

Roest van tegels verwijderen is een simpel klusje, maar het is wel belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Natuursteen en zuur zijn geen vrienden van elkaar, dus onze roestverwijderaar is volledig zuurvrij en daarmee volkomen veilig voor uw natuurstenen vloer of terras. De behandeling gaat als volgt in zijn werk: U brengt het product aan op uw natuursteen (vernevelen of gewoon erop gieten), en laat het vervolgens zo'n 5 tot maximaal 15 minuten inwerken. Tenslotte spoelt u het oppervlak af met water. Er kan een bepaalde lichte kleur achterblijven (in het geval van ijzerroest is dat paars), maar deze zal vanzelf verdwijnen wanneer u de vloer nogmaals afspoelt of wanneer er buiten een fikse regenbui overheen valt. Roest verwijderen van natuursteen tegels is dus relatief eenvoudig.

Multifunctionele roestverwijderaar

De roestverwijderaar van ProStone is multi-inzetbaar. Hoewel deze zacht genoeg is om op natuursteen en natuurstenen vloeren te gebruiken, is het ook mogelijk om dit product op metalen gereedschappen, huishoudelijke gebruiksvoorwerpen, dakpannen, beton en keien te gebruiken. Het is dus een handig product om in huis te hebben, en dus niet alleen voor roest van tegels verwijderen of roest te verwijderen van natuursteen.

Veelgestelde vragen

"Hoe ontstaat roest op natuursteen?" Roest ontstaat meestal wanneer ijzerdeeltjes in contact komen met vocht en zuurstof. Dit kan gebeuren als metalen voorwerpen op een natte natuurstenen ondergrond worden geplaatst, of als er water op de natuursteen blijft liggen en er ijzerdeeltjes in het water aanwezig zijn.
"Hoe verwijder je roest van natuursteen?" Er zijn verschillende manieren om roest van natuursteen te verwijderen, met de producten van ProStone zit je altijd goed. Het is echter belangrijk om de juiste methode te kiezen voor de specifieke natuursteen die je hebt en om het oppervlak niet te beschadigen tijdens het reinigen.
"Kun je roest verwijderen van gepolijste natuursteen?" Ja, roest kan worden verwijderd van gepolijste natuursteen. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn tijdens het reinigen, zodat de glans van de gepolijste steen niet wordt aangetast.
Terug naar overzicht
Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 568055
KVK: 67638554