Categorieën

Onderhoud natuursteen aanrechtblad

Een aanrechtblad van natuursteen is niet alleen een functioneel, maar ook een prachtig kunstwerk in uw woning. De tijdloze schoonheid en duurzaamheid van natuursteen maakt het een populaire keuze voor keukens over de hele wereld. Om de pracht en praal van uw aanrechtblad te behouden en behouden tegen slijtage, is het belangrijk om uw natuurstenen aanrechtblad regelmatig te onderhouden. Wij geven u graag enkele tips! 

Soorten natuursteen aanrechtblad

Een aanrechtblad van natuursteen is verkrijgbaar in vele prachtige variëteiten, ieder met zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Veelvoorkomende soorten natuursteen voor aanrechtbladen zijn graniet, marmer, kalksteen en leisteen. Ieder soort heeft zijn unieke eigenschappen. Zo staat graniet bekend om zijn ongeëvenaarde duurzaamheid en weerstand tegen krassen en hitte. Marmer daarentegen staat bekend om de elegantie en luxe die het uitstraalt. Kalksteen biedt een warme en rustieke uitstraling aan uw keuken, echter is deze soort natuursteen wel gevoeliger voor zuren en krassen, hierdoor is regelmatig onderhoud essentieel. Een andere mogelijkheid is leisteen, het heeft een unieke textuur en is perfect voor een moderne, strakke uitstraling. 
Ongeacht het soort natuursteen dat u kiest, onderhoud en de juiste zorg is van cruciaal belang. Bij ProStone bent u aan het juiste adres voor schoonmaakmiddelen speciaal voor natuursteen. 

Reiniging en bescherming van je natuurstenen aanrechtblad

Het dagelijks schoonmaken van uw natuurstenen aanrechtblad is geen grote klus. U kunt eenvoudig met een zachte doek of spons in combinatie met warm water, moeiteloos kruimels en vlekken verwijderen zonder dat u het glans aantast. Om de levensduur van uw natuurstenen aanrechtblad te verlengen is het belangrijk om deze te beschermen tegen vlekken. Met een impregneermiddel creëert u een onzichtbare barrière die voorkomt dat vloeistoffen in het oppervlak van de steen trekken en zo vlekken achterlaten. 
Bij het schoonmaken en beschermen van uw natuurstenen aanrechtblad is het belangrijk dat agressieve schoonmaakmiddelen vermeden worden. Door zure en schurende reinigingsmiddelen te gebruiken kunt u de steen beschadigen en de glans aantasten. 

Onderhoud natuursteen aanrechtblad met ProStone

ProStone is uw vertrouwde partner als het gaat om het onderhouden van uw waardevolle natuurstenen aanrechtblad. Onze hoogwaardige producten en dagelijkse reinigingsproducten houden uw aanrechtblad fris en vrij van vlekken, terwijl u de lekkerste gerechten bereidt op deze prachtige blikvanger. Advies nodig over de juiste onderhoudsproducten voor uw natuurstenen aanrechtblad? Onze professionals staan u graag te woord. Neem contact op via +31 478 513477, stuur een mailtje naar office@remanigroep.nl of bestel eenvoudig zelf online.

Veelgestelde vragen

"Wat moet ik vermijden bij het schoonmaken van mijn natuurstenen aanrechtblad?" Vermijd zure schoonmaakmiddelen, omdat deze de natuursteen kunnen aantasten. Gebruik ook geen schurende schoonmaakmiddelen, omdat deze krassen kunnen veroorzaken.
"Hoe kan ik dagelijks mijn natuurstenen aanrechtblad schoonmaken?" Gebruik een milde schoonmaakmiddel van ProStone en een zachte doek of spons. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de natuursteen kunnen beschadigen.
"Hoe behandel ik krassen op mijn natuurstenen oppervlak?" Voor kleine krassen kun je een speciaal polijstmiddel voor natuursteen proberen. Onze professionals staan je graag te woord!
Terug naar overzicht
Prostone Alles voor natuurstenen

Keizersveld 52C
5803 AN Venray
The Netherlands

Tel: +31 478 513477
KVK: 67638554